Onze diensten

Tegelzetbedrijf Ditzel biedt een compleet pakket aan diensten voor al je tegelprojecten. Of het nu gaat om badkamers, zwembaden, keukens, vloeren of wanden, wij hebben de ervaring en expertise om het perfect voor je uit te voeren. Bovendien werken wij met hoogwaardige materialen en gebruiken we de modernste technieken.

Onze diensten

Onze uitgebreide diensten omvat alles, van vloeren tot wanden en zwembaden tot mozaïektegelwerk. Als je specifieke wensen hebt die niet op deze pagina staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Wij verzorgen:

  • Betegelen van badkamers, toiletten en zwembaden
  • Betegelen van keukens, zowel vloeren als wanden
  • Vloeren betegelen, met onder andere natuursteen
  • Het betegelen van terrassen
  • Onderhoud aan tegelwerk
  • Vloeren egaliseren met de Egaline pomp
  • Epoxy voegen voor derden

“Wij gaan altijd voor een tien”

Gerwin Ditzel – Tegelzetbedrijf Ditzel

Tegelzetbedrijf Ditzel

Tegelzetbedrijf Ditzel uit Borculo verzorgt alle vormen van tegelwerk van natuursteen, wand- en vloertegels tot mozaïek. Voor zowel binnen als voor buiten. “Bij ons gaat het over kwaliteit”, vertelt Gerwin die het bedrijf samen met zijn vrouw runt. “Dat is waar wij voor staan. Ik zeg wel eens: wij gaan altijd voor een tien of we nu werken voor aannemers in het hogere segment of voor particulieren. Wij weten waar we het over hebben, werken uiterst nauwkeurig, hebben kennis van de materialen die we gebruiken, de verdeling van het tegelwerk en een geoefend oog voor details. Mooi vak is het zeker want bij ons zie je altijd resultaat. Er is niets als we beginnen en mooi betegeld als we vertrekken.”

Vraag een offerte aan

Bij ons bedrijf kun je eenvoudig een offerte aanvragen voor tegelzetten. Wij staan voor je klaar om jouw project professioneel en efficiënt uit te voeren. Vraag nu je offerte aan!